GOCE ARNAUDOV STOM NOKTA POMINE LYRICS

Цела ноќ, молчиме,
спијат ѕвезди, а во душа бранови.
Оваа ноќ тажна е,
срце плаче една љубов умира.

Штом ноќта помине и денот осамне,
од песок срца две ќе направам.
Во мојте куфери ќе скријам немири
и без да плачам ќе си заминам.

Бакни ме, смири се,
не сме ние први ниту последни.
Сведок е зората,
таа памти безброј средби, разделби.

Штом ноќта помине и денот осамне,
од песок срца две ќе направам.
Во мојте куфери ќе скријам немири
и без да плачам ќе си заминам.

Секој крај тежок е,
само надеж утре ќе ни остане.
Гушни ме ангеле,
ова лето вечно да го памтиме.

Штом ноќта помине и денот осамне,
од песок срца две ќе направам.
Во мојте куфери ќе скријам немири
и без да плачам ќе си заминам. x2

И без да плачам ќе си заминам.

lyrics59.com