AJ MA PISI MI - NON STOP LYRICS

Non Stop

Send "AJ MA PISI MI - NON STOP" Ringtone to your Cell
Ај ма пиши ми- Нонстоп

Ретко излагам зошто од она што знам
Најдобро знам да бидам сам
И ретко со луѓе се замешувам
Со друг за да не те сретнам

Мојот мобилен подолго време е нем
А новиот број не ти го знам
Во него гледам по цел Божји ден
И порака твоја чекам

Ај ма пиши ми макар два-три збора
Или јави се да ти чујам глас
Ај пиши ми зарем вака мора
Без тебе повеќе јас не сум јас

Некогаш те мразам
А понекогаш ми требаш повеќе од се'
Вечерва ептен ми недостигаш
Ме мразиш ли и ти мене?

Немора да се видиме ни чуеме
Лош крај за добра приказна
Живи сме, еден за друг знаеме
И не треба друга казна

Ај ма пиши ми макар два-три збора
Или јави се да ти чујам глас
Ај пиши ми зарем вака мора
Без тебе повеќе јас не сум јас
Send "AJ MA PISI MI - NON STOP" Ringtone to your Cell