LEBEDOT BEL NOKAUT LYRICS

Сладок бакнеж ме буди од сон
добро утро слушам најмил мој
ангелско лице ил немирен зрак
прекрасен ден е на повидок пак

Ми мирисаш на пролет
ми мирисаш на дожд во пролет
на мене врели усни врежуват тага

Мислата твоја зборот твој
душа ми грее
ти си таа што ме буди секој ден
и допирот твој
ликот твој душа ми грее
секој ден, секој ден.

Бистар поглед кој
очи ми мие
до мене легнува
лебедот бел
утринско сонце таа кожа ја пие
од мојте срце нежно земаш ти дел

Мислата твоја, зборот твој
душа ми грее,
ти си таа што ме буди секој ден.
И допирот твој
ликот твој душа ми грее
секој ден, секој ден.

lyrics59.com